Chilotel MUUMI BABY 7

 

Chiloteii MUUMI BABY 7 au fost creati pentru etapa premergatoare varstei la care se pregatesc sa mearga singuri la olita.  In functie de dezvoltarea copilului este posibil sa folositi aceasta marime un timp nu foarte lung. Dar sunt si copii care vor folosi un timp lung aceasta masura pana sa treaca la olita. Se pot folosi din momentul in care numarul 6 nu mai face fata volumului de urina. Sunt destinati copiilor avand intre 16-26 kg. Se pot folosi atat ziua cat si noaptea.

Pachetul contine 34 de bucati, are format mare pentru a putea usor fi asigurati pentru stat acasa cat si cand plecati la drum. Ritmul de utilizare variaza foarte mult de la copil la copil dar in general este de minim 2-3 bucati pe zi.  Copii cu tranzit mai bun pot folosi chiar si 4 scutece pe zi,   Gradul mare de absortie face utilizarea unui scutec per noapte suficienta.

Chiloteii beneficiaza de un design special dezvoltat de producatorul finlandez pentru a se aseza cat mai bine pe corpul bebelusului. Astfel materialele si designul permit o strangere usoara intre picioare pentru ca bebelusul sa nu stea sau sa ramina cracanat. Structura foarte moale a materialului absorbant, modul de strangere fin, forma de tip "U"  contribuie la designul special al acestui chilotel.

Miezul absorbant are capacitate buna de preluare a urinei pentru ca are o structura foarte afanata. Puful obtinut din padurile nordice este cel mai bun absorbant pe care il poate avea un scutec.

 

Materialele folosite sunt din surse  eco cu provenienta certificata si sunt tratate prin metode ultra-modern de curatare prin oxigenare. Astfel lipsa clorurilor si parfumantilor  i-a permis producatorului Finlandez sa fie printre primii din lume certificati de o Federatie de Astm si Alergologie.

 

Dupa utilizare se indeparteaza prin rupere pe lateral foarte usor; apoi se roluieste cu grija si se lipeste cu banda adeziva deja existenta la spate.

Special conceput pentru prichindei• Personalizat cu personajul Moomin

 


Super elastic model pentru copii neastamparati
1) Super Elastic
Multiple benzi elastice in jurul braului pentru a nu-l strange si a-i ajuta burtica sa aiba digestie usoara


2) Doua canale de protectie
•  Are un canal suplimentar pentru a nu permite scrugeri accidentale pe langa picior

3) Absortia cea mai buna
• Locul intai la testul de absortie realizat la nivel European de  Courtray Franta  in 2010


4) Fixare perfecta
Ideal pentru copii neastamparati care se misca intr-una


5) Usor de imbracat
• Structura de tip chilotel ii face usor de pus si usor de dat jos 

Comanda aici acest produs