Scutece MUUMI BABY 1

pentru nou nascuti

 

Scutecele MUUMI BABY 1 au fost create pentru prima ETAPA a bebelusilor. Se pot folosi din prima zi. Sunt destinate bebelusilor avand intre 2-5 kg.

Pachetul contine 25 de bucati, are format mic pentru a putea fi usor luat la maternitate. Scutecele au o despicatura pentru a proteja buricul care pana la acel moment inca nu a "cazut". 

Scutecele beneficiaza de un design special dezvoltat de producatorul finlandez pentru a se aseza cat mai bine pe corpul bebelusului. Astfel materialele si designul permit o strangere usoara intre picioare pentru ca bebelusul sa nu stea sau sa ramina cracanat. Structura foarte moale a materialului absorbant, modul de inchidere, forma de tip "U"  contribuie la designul special al acestui scutec.

Miezul absorbant are capacitate foarte mare de preluare a urinei pentru ca are o structura foarte afanata. Puful obtinut din padurile nordice este cel mai bun absorbant pe care il poate avea un scutec.

 

Materialele folosite sunt din surse  eco cu provenienta certificata si sunt tratate prin metode ultra-modern de curatare prin oxigenare. Astfel lipsa clorurilor si parfumantilor  i-a permis producatorului Finlandez sa fie printre primii din lume certificati de o Federatie de Astm si Alergologie.

 

Benzile adezive de inchidere au capacitatea de lipire foarte ridicata astfel incat, chiar cand devine mai greu din cauza umplerii sale, scutecul sa nu se desfaca.

Special conceput pentru nou nascuti


1) Strat superior suplimentar
• Strat suplimentar pentru a fi mai moale
• Absortie marita
• Personalizat cu personajul Moomin


2) Despicatura in masa absorbanta
Protejeaza buricul


3) Canale de protectie
Imbunatatesc protectia
• Ajuta la mularea mai buna pe corp

Comanda aici acest produs