Chilotel MUUMI BABY 4

 Chiloteii MUUMI BABY 4 au fost creati pentru etapa premergatoare varstei la care se pregatesc sa mearga singuri la olita.  Pregatiti-va sa folositi aceasta marime un timp foarte lung. In general cand incepe sa folosesca masura 5 chilotel va fi necesar un numar de circa 4-6 pachete pana va ajunge la masura 5 chilotel. Se pot folosi din momentul in care numarul 3 nu mai face fata sau nu mai sta si da din picioare cand trebuie sa ii puneti scutec deschis.  Sunt destinati copiilor avand intre 7-11 kg. Sunt recomandati de utilizat ziua iar noaptea este totusi mai bine sa folositi scutec masura 4.

Ritmul de utilizare de minim 4-5 bucati pe zi.  Copii cu tranzit mai bun pot folosi chiar si 6 scutece pe zi,   Gradul mare de absortie face utilizarea unui scutec per noapte suficienta. 

Materialele folosite sunt din surse  eco cu provenienta certificata si sunt tratate prin metode ultra-modern de curatare prin oxigenare. Astfel lipsa clorurilor si parfumantilor  i-a permis producatorului Finlandez sa fie printre primii din lume certificati de o Federatie de Astm si Alergologie.

 

Miezul absorbant are capacitate buna de preluare a urinei pentru ca are o structura foarte afanata. Puful obtinut din padurile nordice este cel mai bun absorbant pe care il poate avea un scutec.

Chiloteii beneficiaza de un design special dezvoltat de producatorul finlandez pentru a se aseza cat mai bine pe corpul bebelusului. Astfel materialele si designul permit o strangere usoara intre picioare pentru ca bebelusul sa nu stea sau sa ramina cracanat. Structura foarte moale a materialului absorbant, modul de strangere fin, forma de tip "U"  contribuie la designul special al acestui chilotel.

Ambalare:

Pachetul contine 40 de bucati

Dupa utilizare se rupe pe lateral foarte usor zona de elastic, se roluieste scutecul cu grija si se lipeste cu banda adeziva albastra aplicata la spate.

Special conceput pentru neastamparati• Personalizat cu personajul Moomin

 


Super elastic model pentru copii neastamparati
1) Super Elastic
Multiple benzi elastice in jurul braului pentru a nu-l strange si a-i ajuta burtica sa aiba digestie usoara


2) Doua canale de protectie
•  Are un canal suplimentar pentru a nu permite scrugeri accidentale pe langa picior

3) Absortia cea mai buna
• Locul intai la testul de absortie realizat la nivel European de  Courtray Franta  in 2010


4) Fixare perfecta
Ideal pentru copii neastamparati care se misca intr-una


5) Usor de imbracat
• Structura de tip chilotel ii face usor de pus si usor de dat jos 

Comanda aici acest produs