Warning: Use of undefined constant yes - assumed 'yes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/c0443696/public_html/wp-content/plugins/content-visibility-for-divi-builder/content-visibility-for-divi-builder.php(179) : eval()'d code on line 1

Aici poti face primul pas pentru a achizitiona produsele MUUMI BABY

Periodic actualizam lista retailerilor si a magazinelor online astfel incat sa poti cumpara in modul cel mai facil produsele noastre. Alege din lista de mai jos magazinul cel mai apropiat sau mai convenabil pentru tine! Deruleaza mai jos!

Lista distribuitorilor

Magazin BEKID

www.bekid.ro 

Magazin online.

Magazin Nichiduta

Constanta

Magazin fizic cat si online.

bebe otopeni

ameris pharma

farmacia lifestyle pharm

Bebebe

Intrebari

Pot cumpara cu plata la livrare?
Exista mai multe optiuni in privinta platilor. Fiecare comerciant ofera facilitatile sale proprii. Daca doresti sa achizitionezi direct de la noi, da iti oferim aceasta faciliate..
Pot returna produsele?
Poti returna produsele in termen de 30 de zile de la data achizitiei. Daca nu esti satisfacut de produsul nostru trimite-ne mai intai un email in care sa ne expui probelmele tale si pentru a-ti fac ecunoscute conditiile de retriimtere a produsului.  TInta noastra este sa avem mereu clienti fericiti. Daca nu esti incantat de calitatile scutecelor noastre  sau daca ai cumparat o masura care acum nu mai este buna copilului tau scopul nostru nu este sa te pacalim ci sa te avem ca si membru al familiei fericite MUUMI.  Scrie-ne email pentru a iti putea tirmite conditiile de returnare inainte de a face acest pas.
Ce termene de valabilitate au scutecele?
Scutecele au un termen de valabilitate de 3 ani de la data fabricatiei. Duap aceatsa dat anu recomadnam folosirea lor, Deasemenea asigura-te ca daca doresti sa ne returnezi produsele acestea sa fie inca in termenul de valabiliate.
Cum pot obtine preturi mai bune?
Poti obtine preturi bune daca participa la campaniile si promotiile noastre organizate periodic. Pentru aceasta sugeram sa ne urmaresti ep facebook si site-ul nostru pentur a afla noutatile si campaniile promotionale..