Informatii

Scutecele Muumi Baby sunt:

  • Ultra soft si cu mulare superba

  • Sigure pentru bebelus

  • Protejeaza pielea (nu contin lotiuni, parfumanti, indicatori chimici de umiditate)

  • Subtiri si impaturiti in 3 (mai igienici si mai usor de carat) (modelele New Born si Mini sunt dublu impaturite)

  • Ambalate compact

  • Produse din materiale de inalta calitate cu caracteristici sustenabile

  • Produse cu constiinta protejarii mediului

  • Certificate oficial Nordic Ecolabel

  • Ambalate in pungi  Biodegradabile

  • Din Puf de celuloza extrasa din paduri certificate Nordic

  • TCF = 100% total fara cloruri

  • Dezvoltate impreuna cu Federatia de Astm si Alergologie cat si cu medici pediatrii

Alege dimensiunea corecta a scutecului

Scutecele noastre se impart in 6 clase dimensionale de la nou nascut la junior pentru scutecele deschise si in 3 clase pentru scutecele tip pantalon.

Este important sa alegi dimensiunea corecta.

Codificare scutecelor noastre este facuta pe culori. Dimensiunea si greutate in kilograme sunt specificate pe ambalaj. Tabelul alaturat te va ajut sa alegi dimensiunea potrivita in functie de greutatea copilului. Daca greutatea copilului este la llimita superioara este bine sa alegi deja dimensiunea urmatoare..Nu exista reguli clare pentru ca fiecare bebelus are alte dimensiuni si un alt tranzit intestinal. Unii au volum de urina mai mari decat altii. Daca o masura de scutec nu face fata absortiei urinare poate este bine sa alegi masura urmatoare. Toti bebelusii sunt unici si de aceea recomandarile sunt cu rol orientativ (ele au fost gandite dupa media europeana de greutate si dimensiune a copiilor).

Muumi Walkers tip chilotel

Comfortabili si siguri pentru bebelusi activi

Super Elastici

Multiple elastice montate in zona braului si in jurul picioruselor garanteaza o asezare excelenta indiferent de forma si dimensiunea copilului.

Protectie dubla impotriva scurgerilor

Structura de protectie speciala impotriva scurgerilor la deschiderile de la picior pentru a avea siguranta maxima la purtat.

Potrivire perfecta

Ideal pentru copii foarte activi care vor sa se joace si sa se miste tot timpul. Sigure pentru utilizare pe timpul noptii.

Purtare simpla

Modelul de tip chilotel este usor de pus si dat jos. Dupa utilizare se rupe fara efort scutecul de pe lateral, se roluieste cu banda adeziva igienica de prindere de pe spate si apoi se poate arunca in gunoiul menajer fara probleme sau riscuri de a se desface.

Muumi DIAPERS tip scutec deschis

Fin si absorbant pentru bebelusi mici si linistiti.

Super Absorbanti

Miezul absorbant are un nivel mare de eficienta. Exista mame care considera ca scutecele deshise absorb mai bine decat scutecele tip chilotel. Urechiusele elastice sunt deosebite si se pot relipi fara problema de mai multe ori fara sa se desfaca la purtat..

Protectie dubla impotriva scurgerilor

Structura de protectie speciala fromata din doua straturi paralele, cu rol de a evita scurgerile la deschiderile de la picior si a avea siguranta maxima la purtat. Elasticul este extrem de fin pentru a nu strangula piciorul cand bebelusul doarme. Materialele nu irita piciorul.

Potrivire perfecta

Ideal pentru copii linistiti care stau cuminti atunci cand li se pune scutecul.. Sigure pentru utilizare atat ziua cat si noaptea. Numerelel 1 si 2 au decupari ale masei absorbante in jurul buricului pentru a nu jena sau rupe buricul. Forma speciala in U asigura cea mai buna asezare pe corpul bebelusului. MUUMIBABY este unn scutec recunoscut pentru forma deosebita cu care se muleaza pe bebelus ca sa nu il deranjeze la purtat.

Utilizare simpla

Modelul de tip deshis este usor de pus si dat jos. Dupa utilizare se desfac urechiusele de rindere si se indeparteazza usor. Este bine sa aveti al indemana deja servetele umede pentru a curata pielea. Dupa ce il scoateti inchideti-l bine cu urechiusele cu banda adeziva cat mai compact si apoi il puteti arunca in gunoiul menajer fara probleme sau riscuri de a se desface. Urechiusle de prindere sunt extrem de bune la relipit si nu se rup.

Alte produse MUUMI BABY

Servetelele umede Helmi Baby

Servetelele de curatare Helmi Baby sunt din bumbac fin, fara parfumanti, dezvoltate impreuna cu Federatia de Astm si Alergologie din Finlanda. Sunt extrem de fine si au un nivel de impregnare cu aloe vera mare fiind extrem de umede, sigure de utilizat. Se pot folosi pentru orice parte a corpuului, inclusiv fata, membranele mucoase si zonele intime. Aceasta intrucat nu contin alcool sau chimicale care ar putea usca sau arde pielea si zonele senisbile au pH 4.

servetele umede helmi baby finlanda

Absorbantele de san Helmi Baby

sunt fine si naturale, fara adeziv. Desi moi, se aseaza fest si confortabil. Au acelasi miez abosrbant ca si scutecele MUUMI BABY.

Pe partea care intra in contact cu pielea au o absortie foarte buna (stratul exterior atrage lichidele) iar partea cealalta care vine in contact cu sutienul sau hainele este hidrofobic (respinge lichidele). Astfel, nu vor aparea pete neplacute pe bluze, chiar si atunci cand nivelul de lapte este mare.

Bavetele de unica folosinta HELMI BABY

Fac parte din colectia MUUMI BABY.

Igienice si practice. Sunt utile pentru a proteja copilul in timpul mesei . Pot fi utilizate acasa sau in deplasare. Sunt foarte fine, Stratul superior este absorbant iar spatele este din polietilena rezisteta la umiditate. Are doua benzi adezive de buna calitate care se vor lipi de hainutele de bumbac ale copilului. Este o metoda mai buna decat cele care stranguleaza gatul.

Dimensiuni aproximative 30 x 22 cm.

Pachetul contine 10 bucati.

Absorbantele postnatale VUOKKOSET 

VUOKKOSET - sunt absorbante recomandate in perioada post nastere Sunt pufoase si de mari.

Absorb bine excesul de fluide ce apare dupa nastere cu perfromante bune: 5 picaturi din 6 maxim. In practica absorb pana la 100 de ml de lichid. Avand un grad mare de absortie il poti folosi timp indelungat.

Se prind cu adeziv de chilot si imbraca practic toata zona de jos foarte bine pentru a evita scurgerile accidentale atat ziua dar mai ales noaptea.

Nu miros si sunt fine. Beneficiaza de aceleasi Certificate de calitate pe care le au si scutecele MUUMI BABY.