Scutece MUUMI BABY 6

 

 

Scutecele MUUMI BABY 6 au fost create pentru ETAPA bebelusilor care dureaza foarte mult. Pregatiti-va sa folositi aceasta marime un timp indelungat oarecum identic cu cel de la masura 4 sau 5. In general cand incepe sa folosesca masura 6 va fi necesar un numar de circa 4-6 pachete pana va ajunge la masura 7 chilotel. Se pot folosi din momentul in care numarul 5 nu mai face fata si deja a luat putin in greutate. Sunt destinate bebelusilor avand intre 12-24 kg.

 

Pachetul contine 36 de bucati, are format mare pentru a putea usor fi asigurati pentru cle putin o saptamina. Ritmul de utilizare de minim 3-5 bucati pe zi.  Copii cu tranzit mai bun pot folosi chiar si 6 scutece pe zi,   Gradul mare de absortie face utilizarea unui scutec per noapte suficienta.

 Scutecele beneficiaza de un design special dezvoltat de producatorul finlandez pentru a se aseza cat mai bine pe corpul bebelusului. Astfel materialele si designul permit o strangere usoara intre picioare pentru ca bebelusul sa nu stea sau sa ramina cracanat. Structura foarte moale a materialului absorbant, modul de inchidere, forma de tip "U"  contribuie la designul special al acestui scutec.

 Miezul absorbant are capacitate foarte mare de preluare a urinei pentru ca are o structura foarte afanata. Puful obtinut din padurile nordice este cel mai bun absorbant pe care il poate avea un scutec.

 Materialele folosite sunt din surse  eco cu provenienta certificata si sunt tratate prin metode ultra-modern de curatare prin oxigenare. Astfel lipsa clorurilor si parfumantilor  i-a permis producatorului Finlandez sa fie printre primii din lume certificati de o Federatie de Astm si Alergologie.

 Benzile adezive de inchidere au capacitatea de lipire foarte ridicata astfel incat, chiar cand devine mai greu din cauza umplerii sale, scutecul sa nu se desfaca.

 

Special conceput pentru jucausi


1) Strat superior suplimentar
• Strat suplimentar pentru a fi mai moale
• Absortie marita
• Personalizat cu personajul Moomin


2) Compact
• Este pliat in 3 pentru a fi compact si a ocupa putin spatiu in geanta


3) Canale de protectie
Imbunatatesc protectia
• Ajuta la mularea mai buna pe corp

Comanda aici acest produs